Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 07:62

Tullinge gymnasium

Med kunskap i fokus
Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad och har höga förväntningar på din utbildning. Väljer du Tullinge gymnasium blir du förberedd på bästa möjliga sätt, både för högre studier och för ett framtida yrkesliv.

Här kommer du lite längre
Skolan är uppbyggd som ett campus med flera små byggnader intill varandra i en lummig, vacker miljö. Här går 650 elever och här finns allt du behöver för att lyckas med dina studier: bibliotek, välutrustade laborationssalar, idrottssal och skolrestaurang med eget kök. Det viktigaste av allt är våra engagerade och duktiga lärare - alla legitimerade och skickliga i sina ämnen, flera med doktorsexamen.

Spännande aktiviteter
Det händer också mycket utanför klassrummet. Vi har flera elevföreningar som datorklubb och skolidrottsförening med eget gym. Dessutom är Tullinge gymnasiums elevkår aktiv och bidrar till att göra din gymnasietid rolig och lärorik.

Tullinge gymnasium är en skola för dig som alltid vill komma lite längre. Välkommen till oss!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Tullinge gymnasium.

• NA
  • EK