Sparre Gymnasium

Vår skola erbjuder dig som elev en spännande gymnasietid fyllt av roliga aktiviteter, lärorika studiebesök och utbildningsresor. Hos oss kan du vidga dina vyer! Sparre Gymnasium är en gymnasieskola som vill ge dig möjligheter att skapa din framtid. Vi tror på dig som elev och vi ser i första hand dina styrkor och arbetar utifrån dem.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Hersby Gymnasium

Hög kvalitet och stor valfrihet

• TE
    • IMA
    • IMS
  • Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. Som internatelev är SSHL ditt andra hem.

• IB
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Bromma Gymnasium

Vi erbjuder utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik

• niu
    • TE
    • IMS
  • JENSEN gymnasium Nacka strand

I bästa läge på Kajen vid Nacka strand och med enastående havsutsikt över Stockholms inlopp och D...

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Påhlmans Gymnasium

Hos oss kan du studera Samhällsvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet

• EK

Här kan skicka dina frågor till Sparre Gymnasium.