Sparre Gymnasium

Vår skola erbjuder dig som elev en spännande gymnasietid fyllt av roliga aktiviteter, lärorika studiebesök och utbildningsresor. Hos oss kan du vidga dina vyer! Sparre Gymnasium är en gymnasieskola som vill ge dig möjligheter att skapa din framtid. Vi tror på dig som elev och vi ser i första hand dina styrkor och arbetar utifrån dem.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • Didaktus Liljeholmen

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• BF
    • VO
    • IMY
  • JENSEN gymnasium Södra

Sveriges bästa UF-skola!

• HA
  • Thoren Business School Solna

Thoren Business School utbildar framtidens stjärnor inom business  På Thoren Business Schoo...

• HA
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• NB
    • MX
  • Consensum – Sollentuna

På Consensum ger vi dig stora möjligheter att forma din utbildning efter egna önskemål

• VO
    • IMY
  • Södra Latins Gymnasium

Riksrekryterande Spetsutbildning i Musik

• HU
    • ES
    • IMS

Här kan skicka dina frågor till Sparre Gymnasium.