Sparre Gymnasium

Vår skola erbjuder dig som elev en spännande gymnasietid fyllt av roliga aktiviteter, lärorika studiebesök och utbildningsresor. Hos oss kan du vidga dina vyer! Sparre Gymnasium är en gymnasieskola som vill ge dig möjligheter att skapa din framtid. Vi tror på dig som elev och vi ser i första hand dina styrkor och arbetar utifrån dem.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Åva Gymnasium

Åva – med blick för kunskap!

• BF
    • IB
    • EE
    • VO
    • RL
    • TE
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • Stillerska

Högskoleförberedande filmutbildning - nu också med skådespeleri!

• ES
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Sparre Gymnasium.