Sparre Gymnasium

Vår skola erbjuder dig som elev en spännande gymnasietid fyllt av roliga aktiviteter, lärorika studiebesök och utbildningsresor. Hos oss kan du vidga dina vyer! Sparre Gymnasium är en gymnasieskola som vill ge dig möjligheter att skapa din framtid. Vi tror på dig som elev och vi ser i första hand dina styrkor och arbetar utifrån dem.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Didaktus Liljeholmen

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• BF
    • NA
    • IMY
    • EK
    • VO
    • IMV

Här kan skicka dina frågor till Sparre Gymnasium.

• EK