Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Välkommen till monter C 09:31

JENSEN gymnasium Norra

Våra ledord är ambition, motivation och prestation. Vi tar dina drömmar och ambitioner på allvar och hjälper dig att nå dit du vill.

JENSEN Norra ligger i trevliga lokaler precis vid Vanadislunden i Vasastan, nära till både Odenplan och Tekniska högskolan (Östra station). Vi är en skola som satsar på dig. Gör du?

JENSEN Norra är skolan för dig med ambitioner. Det kan vara akademiska ambitioner eller ambitioner att bli en god entreprenör eller projektledare, kanske båda? Vi är en skola med studieförberedande program och genom metodkunskap, schemaläggning, externa samarbeten och coachning blir du väl förberedd för vidare studier; oavsett om det är direkt efter gymnasiet eller efter ytterligare något år.

Träning för verkligheten och samarbete med näringslivet
Vi har flera olika inriktningar på våra program, exempelvis juridik, forskning och  journalistik. Detta gör även att vi har möjlighet att erbjuda valbara kurser av toppklass. Med vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten, får utbildningen en tydlig koppling till det som väntar efter gymnasiet. Bland annat har vi som enda gymnasieskola samarbetat med ett världsledande speldesignföretag i Stockholm.

Engagerande och kompetenta lärare
Våra kompetenta och engagerade lärare och coacher har ett stort engagemang för att du som elev ska lyckas med det du vill. Om du är villig att göra jobbet så hjälper vi dig att nå målen.

En vinnande kvalitetsskola
Vi har fått flera utmärkelser för vår verksamhet och det går bra för våra elever. Redan 2005 tilldelades JENSEN gymnasium Norra Stockholms stads kvalitetutmärkelse. Våra elever har även tilldelats första pris i tävlingen Unga Forskare och vunnit vunnit fina priser inom Ung Företagsamhet.

Program
På JENSEN gymnasium läser du samma gemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. Men för samtliga program kan vi erbjuda intressanta profiler som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv. Allt inom ramen för vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten.

Vi har behöriga och kunniga studie- och yrkesvägledare som kan svara på dina frågor kring program, kurser, behörighet och meritpoäng.

Passa på att besöka oss på Öppet hus och ställ frågor eller hör av dig för att boka in ett besök där du får följa en klass under en skoldag!

Välkommen till JENSEN gymnasium Norra!

På JENSEN lever vi som vi lär. Här ser ni fyra av våra grymma rektorer på pedagogisk promenad under dagens chefsmöte. #jensengymnasium #hälsoprofil #jensentalk #pedagogiskpromenad

#jensengymnasium #hälsoprofil #jensentalk #pedagogiskpromenad

Idag invigde @jensen_gymnasium_linkoping sina nya lokaler på Sankt Larsgatan i Linköping. Äntligen! 🎉👏🏼

Idag slog vi äntligen upp portarna till JENSEN gymnasium Södras nya lokaler i Gamla stan! 🎉🎉

Förra veckan hölls den årliga tävlingen JENSEN summergames där gymnasieskolorna i Stockholm tävlade i samarbetsstafett legomemory och ordstafett. Efter fina insatser och imponerande sammanhållning tog JENSEN Norra över pokalen från förra årets vinnare JENSEN Södra. Bra kämpat! 🏆

Få tips och råd på gymnasietankar.se! Där kan du jämföra program, få svar på dina frågor och göra vårt programtest för att se vilket program som passar dig. Länk i bio.

Tack för allas insatser under gårdagens händelser. Särskilt tack till er elever som tog hand om varandra så fint genom att hjälpa till och säkerställa att andra var i trygghet. Vi vill uppmana våra elever att inte sprida bilder i sociala medier från attentatet. Nu är det viktigare än någonsin att vi är enade och fokuserar på att ta hand om varandra. 💕 #prayforstockholm

#prayforstockholm