Sjödalsgymnasiet

För oss är det viktigt att alla är med och tar ansvar för att vi har en bra skola där alla trivs och får utvecklas på bästa sätt. Goda relationer är en förutsättning för att alla ska trivas. Vi kommunicerar med varandra på ett vänligt sätt för att hitta bra lösningar som är rimliga för alla inblandade.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Påhlmans Gymnasium

Human Business School – Vinnande entreprenörskap! Business

• Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Stillerska

Högskoleförberedande filmutbildning - nu också med skådespeleri!

• Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • Nynäshamns Gymnasium

Hos oss kan du kombinera studier med hockey, fotboll eller ridning

• BA
    • IMV
    • IMY
    • IMA
    • IMS
    • EE
    • RL
    • TE
    • GS
    • GSI
  • Viktor Rydberg Gymnasium Sundbyberg

Skolan ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, nära tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg ...

• ES

Här kan skicka dina frågor till Sjödalsgymnasiet.

• HV
  • EE