Östra Reals Gymnasium

Östra Real är en stor gymnasieskola och en stor mötesplats. Vi är en anrik skola i centrala Stockholm och vårt främsta mål är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för fortsatta studier.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Kulturama Gymnasium

På Kulturama Gymnasium kan du gå Estetiska programmet, Samhäll och Naturvetenskapsprogrammet.

• ES
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • IMV
    • IMY
    • AGN
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • S:t Martins gymnasium

Välkommen till gymnasiet där eleven står i fokus

• HV
    • FT
    • BF
    • IMA
    • IMV
    • IMY
  • Tekniska Gymnasiet Solna

Teknik på riktigt. Kunskap för livet.

• TE
  • Sjölins Gymnasium Vasastan

Välkommen till Sjölins Gymnasium Vasastan! Vår skola har ledorden trygghet, inflytande och omt...

• Christinagymnasiet

Christinagymnasiet ligger centralt på Lidingö, i närheten av Lidingöbana och bussar.

Kontakta Östra Reals Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Östra Reals Gymnasium. Östra Reals Gymnasium hör av sig inom kort!