Magelungen Södermalm

Magelungens skolor vänder sig till elever i behov av särskilt stöd. Vi har ambitioner att möta våra elever med hög personaltäthet och kompetens inom specialpedagogik. Undervisningen sker i små klasser i en sammanhållen miljö. Vår vision är att ge våra elever hopp om en positiv framtid. All verksamhet i skolan ska bidra till elevernas utveckling. Vår strävan är att våra elever tillägnar sig en god allmänbildning och kunskapskompetens som möjliggör fortsatta studier.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Vallentuna gymnasium

På vår skola trivs man – och lyckas!

• CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• Värmdö Tekniska Gymnasium, VTG

En väletablerad skola med erfarenhet. Kunskap och verktyg - för jobb och framtid.

• Yrkesgymnasiet Huddinge

Yrkesgymnasiet - vi vill göra dig anställningsbar

• Åva Gymnasium

Åva – med blick för kunskap!

• Rudbeck

Inget annat gymnasium kommer i närheten av det som Rudbeck erbjuder dig