Magelungen Danvikstull

En liten skola med stort engagemang för dig som är i behov av särskilt stöd. Här finns en lugn och trygg miljö att studera i med hög lärartäthet. Undervisningen sker i små klasser av välutbildade och kompetenta pedagoger i en sammanhållen och strukturerad miljö. Skolans fina lokaler ligger endast fem minuter med buss från Slussen. Hos oss når de flesta eleverna sina mål.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NA
    • IMS
  • Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare, Trädgårdsmästare eller Naturguide

• niu
    • ES
    • RL
    • AGN
  • Stockholms Transport och Fordonstekniska Gymnasium (STFG)

Våra kunniga och motiverade lärare ger dig en fordonsteknisk utbildning i världsklass!

• Ingridskolans Gymnasium

En speciell skola för elever med Aspergers syndrom

• NA
    • ES
    • IMA
  • Skärgårdsgymnasiet Åkersberga

Vi erbjuder extrahjälp till alla elever som har svårt i skolan.

• HV
    • RL
    • EE
  • Distra Gymnasium

Vi erbjuder en praktisk utbildning för framtida jobbmöjligheter

• Praktiska Gymnasiet Stockholm Liljeholmen

Välkommen till Praktiska Gymnasiet Stockholm Liljeholmen (fd. Didaktus Liljeholmen) Vi utbil...

• HV
    • HT
    • EE
    • IN
    • VO

Kontakta Magelungen Danvikstull

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Magelungen Danvikstull. Magelungen Danvikstull hör av sig inom kort!

• IMA