Kungsholmens Västra Gymnasium

På Kungsholmens Västra Gymnasium är det kunskaper om vad det är att vara människa i en alltmer globaliserad värld som är i fokus. Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum. På vår skola vill vi stärka elevernas ansvar och inflytande över lärandet.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Tibble gymnasium campus Täby

Våra elever känner sig trygga och har mycket stora möjligheter att påverka sina studieresultat

• niu
    • TE
    • BF
  • Stillerska

GYMNASIET för DIGITAL KOMMUNIKATION SamMedia och EstetMedia med fokus på Digitala medi...

• Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• Kulturama Gymnasium

På Kulturama Gymnasium kan du gå Estetiska programmet och Naturvetenskapsprogrammet

• Yrkesgymnasiet Sollentuna

Mindre snack, mer verkstad.

• HV
    • FS
    • HT
    • BA
    • EE
    • FT
    • BF
    • VO
    • IMY
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• TE
  • Ekebyholms Gymnasium

Naturvetenskap Naturvetenskap & samhälle Samhällsvetenskap

• NA

Här kan skicka dina frågor till Kungsholmens Västra Gymnasium.

• VO
  • IMY