Kungsholmens gymnasium / Stockholms Musikgymnasium

Kungsholmens gymnasium/Stockholms Musikgymnasium är en skola präglad av mångfald och tolerans. Vår ambition är att utveckla elevernas kunskaper och främja deras beredskap att möta framtida utmaningar. Vi vill att eleverna ska kunna ta ansvar för och påverka den framtida samhällsutvecklingen i ett hållbart globalt perspektiv. Vi erbjuder en spännande miljö med musik, den internationella sektionen samt skolans rika idrotts- och föreningsliv. Vi är också mycket stolta över den unika karaktär som utmärker skolan.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Thoren Innovation School Stockholm

Skapa framtiden - genom teknik, innovation och entreprenörskap

• Järfälla gymnasium