Vi ses på Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 november 8.30-17.00 och den 23 november kl.8.30 - 20.00!

Järfälla gymnasium

Högskoleförberedande program i Stockholmsregionens allra nyaste skola. Branschrekommenderade yrkesprogram i nyrenoverade verkstäder. Spets inom Bild & formgivning, specialpedagogisk verksamhet, hockeyprofil, e-sport, introduktionsprogram, gymnasiesärskola och mycket mer.

Oavsett vilket program du väljer får du ta del av innovativa samarbeten och möjlighet att knyta unika kontakter med både universitet och företag. Här finns många grupprum och studiehallar för elever att arbeta i, stort bibliotek, god tillgång till idrottshallar och simhall, cafeteria och egen restaurang där maten lagas med hjärta från grunden.

Vi finns nu på två skolområden, i Bas Barkarby och Jakobsberg som du enkelt når med pendeltåg eller buss. Alla elever på Järfälla gymnasium erbjuds SL-kort

Här får du vara den du är – och blir uppskattad för det!

Här kan skicka dina frågor till Järfälla gymnasium.

• TE
  • EK