REFIS

En skola rustad för framtiden

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm är den skolan för dig som vill bli VVS-montör! Hos oss blandar du praktiskt och teoretisk utbildning från första skoldagen och går sammanlagt 20 veckor på praktik under dina tre år hos oss.

Med vår nära anknytning till VVS Företagen får du en gedigen gymnasieutbildning med bra framtidsutsikter. Efter din utbildning hos oss kan du bland många andra arbeten bli VVS montör eller projektör eller så vidareutbildar du dig till konstruktör, ingenjör eller projektledare. Kurserna du behöver för att få din grundläggande högskolebehörighet kan du läsa hos oss som individuella val.

På Refis finns inget vinstintresse. Skolan är branschägd av VVS-Företagen i Stockholm, som återinvesterar eventuella vinster i eleverna.

Refis tar in 44 elever varje läsår och och har hittills examinerat 400 blivande VVS-montörer. Vi har idag runt 140 elever och 14 medarbetare. Stämningen på skolan är trygg och familjär. Lokalerna ligger centralt i Liljeholmen och är väl anpassade till skolans verksamhet med verkstad och svetslokaler, teorisalar, fräscha omklädningsrum, datasal och idrottshallen bredvid skolan.

Välkommen till Refis!