IHGR International High School of the Gothenburg Region

International High School of the Gothenburg Region, förkortning IHGR, är en kommunal gymnasieskola i Göteborg. Majoriteten av skolans elever har en bakgrund i svensk grundskola. Cirka 70 olika nationaliteter finns representerade. Ungefär hälften av skolans elever fortsätter sina studier vid universitet utomlands, främst i Storbritannien.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till IHGR International High School of the Gothenburg Region.

• NA
  • IB