Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla

Om DBGY Uddevalla

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Genom personligt engagemang når vi tillsammans med våra elever framgång.

Vi håller till i fräscha lokaler mitt på Kungstorget i centrala Uddevalla med närhet till bra pendlingsmöjligheter. Skolan har moderna och fina lokaler, såväl traditionella undervisningslokaler som specialsalar. Vi erbjuder en spännande och kreativ undervisning, i både yrkesprogram och högskoleförberedande program.

För oss är det viktigt att ha en bra gemenskap på skolan. Här möts och utvecklas våra elever i samspel med engagerad personal, som ständigt arbetar med att utveckla verksamheten.

Välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola!

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Uddevalla.

• EK
  • HV