Huddingegymnasiet

Vårt HGY vill erbjuda dig en utvecklande och trygg gymnasietid. Våra datorsalar, laboratorier och vårt bibliotek är välutrustade för att ge dig de möjligheter som du behöver för dina studier. Vår personal arbetar för att varje elev ska ha bra förutsättningar för sina studier. Elevstödet med bibliotekarie, studievägledare, specialpedagog, skolsköterska och kurator finns på plats för dig.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
    • IMS
    • IMV
    • IMY
  • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
    • ES
  • Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • NTI Gymnasiet Nacka

Nu startar vi NTI Gymnasiet i Nacka där vårt fokus ligger på framtidens kunskaper och yrken. O...

• NTI Gymnasiet Södertälje

NTI är en modern arbetsplats för unga människor

• NTI Gymnasiet Stockholm

NTI är en modern arbetsplats för unga människor

• ES
    • TE

Här kan skicka dina frågor till Huddingegymnasiet.

• IMS
  • IMA