Huddingegymnasiet

Vårt HGY vill erbjuda dig en utvecklande och trygg gymnasietid. Våra datorsalar, laboratorier och vårt bibliotek är välutrustade för att ge dig de möjligheter som du behöver för dina studier. Vår personal arbetar för att varje elev ska ha bra förutsättningar för sina studier. Elevstödet med bibliotekarie, studievägledare, specialpedagog, skolsköterska och kurator finns på plats för dig.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till Huddingegymnasiet.

• NA
  • EK