Huddingegymnasiet

Vårt HGY vill erbjuda dig en utvecklande och trygg gymnasietid. Våra datorsalar, laboratorier och vårt bibliotek är välutrustade för att ge dig de möjligheter som du behöver för dina studier. Vår personal arbetar för att varje elev ska ha bra förutsättningar för sina studier. Elevstödet med bibliotekarie, studievägledare, specialpedagog, skolsköterska och kurator finns på plats för dig.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Nordiska Musikgymnasiet

Nordiska Musikgymnasiet är ett internationellt präglat musikgymnasium

• ES
    • IM
  • Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MTU
    • NB
  • NTI Gymnasiet Sollentuna

NTI är en modern arbetsplats för unga människor

• HA
    • EE
  • NTI Vetenskapsgymnasiet Solna

SOLNAS NYA VETENSKAPSGYMNASIUM Nu startar vi en ny skola i Solna för att möta det stora behove...

• Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

• EK

Här kan skicka dina frågor till Huddingegymnasiet.

• IM