Bladins Gymnasium

Mitt i Rönneholmsparken ligger Bladins gymnasium. I en K-märkt byggnad med kristallkronor och kakelugnar från Malmö museum. Här kan du ta del av den historiska atmosfären och den rådande Bladinsandan. Som elev på Bladins Gymnasium kan du förvänta dig engagerade och kompetenta pedagoger som hjälper dig som är villig att kämpa att nå din fulla potential.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Svalöfs Gymnasium

Skolan har riksrekrytering till Fordons- och transportprogrammet - tävlingsteknik

• BA
    • FT
    • NB
    • IMA
    • IMV
    • IMS
    • IMY
    • GS
  • Drottning Blankas Gymnasieskola Kristianstad

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Kristianstad - vi vill att du som elev ska lyckas!...

• ES
    • FS
    • BF
    • VO
  • Thoren Innovation School Helsingborg

Vi förbereder dig för framtidsjobben!

• TE
  • Malmö Fria Läroverk

Här utgår vi från elevernas intressen och låter dem prägla hela skolan

• niu
    • HT
    • BF
  • Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• IMS
  • CyberGymnasiet Malmö

Vi tycker att alla våra elever ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt

• TE
    • ES
    • EE
    • IMV
  • ProCivitas Privata Gymnasium Helsingborg

ProCivitas Privata Gymnasium har som ambition att vara Sveriges bästa gymnasieskola

• EK

Här kan skicka dina frågor till Bladins Gymnasium.