Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017!

Blackebergs Gymnasium

Blackebergs gymnasium rankas som ett av de bästa gymnasierna i Stockholm. Vi utvecklar ständigt vårt fina studieklimat, som präglas av ett respektfullt samarbete och stark gemenskap mellan personal och elever. Vår styrka är att vi lyckas kombinera hög kvalitet på utbildningen med en trivsam miljö och många roliga elevaktiviteter.

Trivsel
Är bra stämning, engagerade lärare och en bra kunskapsgrund inför högskolestudier, viktigt för dig? Då är Blackebergs gymnasium ett självklart val!

Trygghet
År efter år rankas vi som en av de populäraste gymnasieskolorna i Stockholm. Exakt varför är svårt att säga. Men kanske är mixen av kunskap och kvalitet, en trygg arbetsmiljö och stark gemenskap mellan elever och lärare hemligheten.

Lärande
Hos oss trivs och utvecklas eleverna till ambitiösa och ansvarsfulla individer, uppmuntrade att studera vidare, inte sällan utomlands.

10 anledningar att välja oss

• Stora valmöjligheter, en sjättedel av utbildningen väljer du själv
  • Varierande scheman, alla veckor ser inte likadana ut
  • Behöriga lärare med hög kunskapsnivå
  • Nära samarbete med näringsliv och högskolor
  • Vi prioriterar elevsociala aktiviteter
  • Många internationella utbyten och kontakter
  • Bra stöd för din hälsa, allt från frukost till hjälpsam elevhälsopersonal
  • Stora rymliga lokaler och ett välskött bibliotek
  • Inget vinstintresse, vi är en kommunal skola som jobbar för att ge dig en bra framtid
  • Sist med inte minst: Fantastiska elever!

Gilla oss på Facebook och Instagram!

Ett bättre klassrum🙌🏼 Elever och lärare från Samhällsvetenskapsprogrammet på väg upp mot Kebnekaise☀️🗻

Ordningen är nu återställd på skolan. Vi har fått tillbaka vårt vatten!🙏🏼💦🏄🏻 foto @staffanrennermalm

Välkommen alla nya blackebergare!💕 #silfverstolpetalar #words

Nu är den här: Nya blackanfilmen❤️ #facebook #webbsida #välkommentillblackan