Tyska Skolan

Skolan är uppbyggd så att eleverna känner sig trygga och lär sig ta ansvar för sig själva och andra. Alla umgås med varandra på ett öppet, hövligt och respektfullt sätt. Tydliga gränser sätts för barnen och ungdomarna i en skola som omfattar allt från Kindergarten till studentexamen. All undervisning är på tyska, förutom i ämnena svenska, svensk historia, svensk samhällskunskap och svensk geografi.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till Tyska Skolan.

• NA