Tyska Skolan

Skolan är uppbyggd så att eleverna känner sig trygga och lär sig ta ansvar för sig själva och andra. Alla umgås med varandra på ett öppet, hövligt och respektfullt sätt. Tydliga gränser sätts för barnen och ungdomarna i en skola som omfattar allt från Kindergarten till studentexamen. All undervisning är på tyska, förutom i ämnena svenska, svensk historia, svensk samhällskunskap och svensk geografi.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Franska Skolans Gymnasium

Alla elever studerar franska från nybörjarnivå och uppåt

• HU
  • Fryshuset Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• HA
    • GS
  • Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• BF
    • FT
    • HV
    • HT
    • IN
    • BA
    • EE
    • VO
    • VF
    • RL
    • IM
  • Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

Choose Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS) if you are looking to study in English

• IB
  • Hersby Gymnasium

Hög kvalitet och stor valfrihet

• TE
  • Tumba gymnasium - Xenter

Vi har topputbildningar i nära samarbete med högskolor, kultur- och näringsliv

• FT
    • HU
    • EE
    • RL
    • TE
  • Hvilan i Stockholm

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevaknin...

• EK

Här kan skicka dina frågor till Tyska Skolan.