Vi ses på Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 november 8.30-17.00 och den 23 november kl.8.30 - 20.00!

Tibble gymnasium campus Kista

I nyrenoverade lokaler mitt i Kista ger vi dig en gymnasieutbildning av högsta kvalitet som förbereder dig för högre studier.

På vår skola finns det plats för 400 elever och storleken gör det möjligt för dig att lära känna elever från många olika klasser, samtidigt som du får utrymme att vara dig själv. Vi lägger stort fokus på att du ska kunna känna arbetsro på lektionerna och få möjlighet till det stöd du behöver i dina studier.

Läs Kriminologi
Vi erbjuder tre högskoleförberedande utbildningar med olika inriktningar för att du ska hitta den utbildning som passar just dig och dina framtida ambitioner. Nytt för i år är att du nu har möjlighet att läsa kursen Kriminologi oavsett vilket program du söker.  

Undervisning som liknar högskolan
För att du ska få den bästa grunden inför framtiden har vi sett till att efterlikna vår undervisning med den du kommer att möta på högskolan och universitetet. Vi kombinerar därför traditionell klassrumsundervisning med verklighetsnära projektarbeten där vi arbetar med skarpa case med målsättningen att träna dig i att forska, undersöka och ifrågasätta.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Tibble gymnasium campus Kista.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA