Tibble gymnasium campus Kista

Bli uppringd av Tibble Campus Kista!
Bli uppringd av oss på skolan för att få svar på dina frågor inför gymnasievalet. Fyll i detta formulär >> så ringer vi upp dig följande onsdag mellan kl 15:30-17:00.

I nyrenoverade lokaler mitt i Kista ger vi dig en gymnasieutbildning av högsta kvalitet som förbereder dig för högre studier.

På vår skola finns det plats för 400 elever och storleken gör det möjligt för dig att lära känna elever från många olika klasser, samtidigt som du får utrymme att vara dig själv. Vi lägger stort fokus på att du ska kunna känna arbetsro på lektionerna och få möjlighet till det stöd du behöver i dina studier.

Läs Kriminologi
Vi erbjuder tre högskoleförberedande utbildningar med olika inriktningar för att du ska hitta den utbildning som passar just dig och dina framtida ambitioner. Nytt för i år är att du nu har möjlighet att läsa kursen Kriminologi oavsett vilket program du söker.

Undervisning som liknar högskolan
För att du ska få den bästa grunden inför framtiden har vi sett till att efterlikna vår undervisning med den du kommer att möta på högskolan och universitetet. Vi kombinerar därför traditionell klassrumsundervisning med verklighetsnära projektarbeten där vi arbetar med skarpa case med målsättningen att träna dig i att forska, undersöka och ifrågasätta.

Här kan skicka dina frågor till Tibble gymnasium campus Kista.

• NA
  • EK