Stockholms Idrottsgymnasium

På Stockholms idrottsgymnasium anpassar vi utbildning och träning efter dina behov. Vi skräddarsyr program som passar perfekt för att du ska kunna få utlopp för dina ambitioner och drömmar. Vi på Stockholms Idrottsgymnasium vet att en lyckad idrottskarriär inte är någonting man får gratis.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Internationella Kunskapsgymnasiet

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• Vallentuna gymnasium

På vår skola trivs man – och lyckas!