Södertörns Gymnasium

Vi erbjuder en kreativ studiemiljö för dig som vill ha möjlighet att satsa, både på studier och specialintressen. Skoldagen består av vanliga lektioner men är koncentrerad mot förmiddagen med korta raster och utan onödiga håltimmar. Södertörns Gymnasium erbjuder till alla sina elever extra stöd i form av läxhjälp och personlig utveckling.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Ingridskolans Gymnasium

En speciell skola för elever med Aspergers syndrom

• ES
  • Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• EK
    • VO
    • TE
  • Framtidsgymnasiet Stockholm

Ta smartaste vägen till jobb eller högskola!

• VF
    • EE
  • Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• niu
    • NB
    • GS
  • Gymnasieskolan Metapontum

Naturvetenskap efter dina personliga intressen – det kan vara astronomi, matematik, mikrobiologi...

• Grillska Gymnasiet i Stockholm

En mänskligare skola för ett mänskligare samhälle

• BF
    • HA
    • HV
    • EE
    • VO
    • GS
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Södertörns Gymnasium.