Södertörns Gymnasium

Vi erbjuder en kreativ studiemiljö för dig som vill ha möjlighet att satsa, både på studier och specialintressen. Skoldagen består av vanliga lektioner men är koncentrerad mot förmiddagen med korta raster och utan onödiga håltimmar. Södertörns Gymnasium erbjuder till alla sina elever extra stöd i form av läxhjälp och personlig utveckling.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Svea Gymnasium

NY GYMANSIESKOLA - ÖPPNAR HÖSTEN 2020 Svea Gymnasium – för dig som siktar högt med både ...

• TE
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• ES
    • TE
  • Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • Drottning Blankas Gymnasieskola Stockholm Kungsholmen

Vi valde namnet för att vi vet att du vill ha ut mer av din gymnasietid

• HV
    • HA
    • HT
  • Yrkesgymnasiet Sollentuna

Yrkesgymnasiet - vi vill göra dig anställningsbar

• FT
    • HA
    • HV
    • HT
    • BA
    • EE
    • VO
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Södertörns Gymnasium.

• IM