Södertörns Gymnasium

Södertörns-, f d Gullvivagymnasium erbjuder en kreativ studiemiljö för dig som vill ha möjlighet att satsa, både på studier och specialintressen. Skoldagen består av vanliga lektioner men är koncentrerad mot förmiddagen med korta raster och utan onödiga håltimmar. Södertörns Gymnasium erbjuder till alla sina elever extra stöd i form av läxhjälp och personlig utveckling.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Praktiska Gymnasiet Nacka

Vi på praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• FT
    • HA
    • HV
    • HT
    • EE
    • VO
    • VF
    • IMV
    • IMY
    • BA

Här kan skicka dina frågor till Södertörns Gymnasium.

• NA
  • IMV