S:ta Ragnhildgymnasiet

S:ta Ragnhildgymnasiet, det internationella frigymnasiet i Södertälje, är en liten skola med knappt 200 elever. På skolan finns två program, Ekonomi- och Naturvetenskapsprogrammet. Skolan har en internationell profil. Det innebär en satsning på språk, möjlighet att delta i något av skolans utbyten med vänskolor i Europa och ett varierat utbud av kortare resor med inriktning på bl a språk, naturvetenskap, kultur och historia.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Åva Gymnasium

Åva – med blick för kunskap!

• Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• Viktor Rydberg Gymnasium Jarlaplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Vallentuna gymnasium

På vår skola trivs man – och lyckas!