På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Rytmus, Stockholm

Här vill vi att varje elev ska gå ifrån varje lektion med känslan av att ha lärt sig något nytt som eleven kan relatera till och ha nytta av i sitt framtida liv. Varje enskilt möte med lärare oavsett ämne ska vara en utmaning där elevens förutsättningar är plattformen för personlig utveckling.

Rytmus Stockholm ger dig som elev stora möjligheter till samarbeten, både musikaliska, teoretiska som marknadsföringsmässiga då vi har elever på flera inriktningar och fördjupningar, alla specialiserade på sitt område. Vi ser också att de sociala och professionella nätverk som byggs under åren på Rytmus är till stor nytta för våra elever i sina fortsatta karriärer.

När du pluggar på Rytmus går du i samma klass som framtidens artister och musiker. Men också framtidens journalister, advokater, sjuksköterskor och entreprenörer, eftersom programmet är högskoleförberedande. Tillsammans delar ni kärleken till musiken och kreativiteten. Det gemensamma intresset med klasskompisarna gör att många Rytmuselever kallar skolan sitt andra hem. En inspirerande plats där du hittar ditt musikaliska uttryck, spelar i ensemble och går på motiverande lektioner. Och resten av inspirationen står våra gästföreläsare och inbjudna artister för.

Vocalmusiker/Vocal Group, Singer/Songwriter, Musikproduktion, Medieproduktion eller Instrument/Sång
På vårt Estetiska program med inriktning musik erbjuder vi fyra olika grenar. Vocalmusiker/Vocal Group för dig som vill bli en mångsidig sångare och hitta din röst genom sångteknik. Singer/Songwriter om du vill skriva låtar du sjunger själv, med gitarr eller piano som komp. Musikproduktion för dig som vill prodda i musikstudios eller bli ljudtekniker. Och Instrument/Sång om du vill fokusera på din sång eller ett instrument och hitta ditt musikaliska uttryck inom det.

Plugga estetiska programmet med inriktning estetik och media
Du behöver inte kunna sjunga eller spela instrument för att få jobba med musik. På vår medieinriktning lär du dig istället att berätta med digitala verktyg som ljud och bild. Under dina tre gymnasieår skapar du grafisk design, musikvideor, radioreportage, promotionfoton och egna konstnärliga projekt.

Vi hoppas att du som elev på Rytmus Stockholm kommer att utnyttja möjligheterna vi som skola tillsammans med våra elever erbjuder under de tre år du går hos oss. Vi har genom åren sett otaliga exempel på samarbeten som fortsatt efter avslutad gymnasietid och som nått framgång såväl konstnärligt, musikaliskt som professionellt.

Rytmus är ett av landets ledande musikgymnasium. Vi startade redan 1993 och finns idag i Stockholm, Örebro, Borlänge, Göteborg och Malmö. Lärarna är ofta aktiva musiker eller producenter och utbildningarna är branschnära.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Rytmus, Stockholm.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • ES