Psykologigymnasiet

Välkomna till världens bästa Psykologigymnasium. Vi är en liten, familjär och unik gymnasieskola som förbereder ungdomar som vill arbeta aktivt med människor i framtiden. Psykologigymnasiet passar elever som är intresserade av, och vill förstå hur vi människor fungerar tankemässigt, emotionellt och socialt.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • JENSEN gymnasium Internationella

För dig med globala ambitioner!

• VO
  • Thoren Business School Solna

Succén Thoren Business School fortsätter och nu öppnar vi en till skola i Solna hösten 2019! Ta ...

• HA
  • Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
    • TE
    • IM
  • Södra Latins Gymnasium

Riksrekryterande Spetsutbildning i Musik

• HU
    • ES
    • IM
  • Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

Det här är en skola för dig med höga ambitioner

• Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• MTU
    • NB
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Psykologigymnasiet.