Psykologigymnasiet

Välkomna till världens bästa Psykologigymnasium. Vi är en liten, familjär och unik gymnasieskola som förbereder ungdomar som vill arbeta aktivt med människor i framtiden. Psykologigymnasiet passar elever som är intresserade av, och vill förstå hur vi människor fungerar tankemässigt, emotionellt och socialt.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Thoren Business School Solna

Succén Thoren Business School fortsätter och nu öppnar vi en till skola i Solna hösten 2019! Ta ...

• HA
  • Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Påhlmans Gymnasium

Human Business School – Vinnande entreprenörskap! Business

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • Viktor Rydberg Gymnasium Jarlaplan

• ES
  • Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

Alla våra program är studieförberedande inför universitet och högskola

• TE
  • Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• BA
    • EE
    • TE
    • IM
    • GS
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Psykologigymnasiet.