NTI Gymnasiet Helsingborg

Inför läsåret 23/24 inleds en process som på sikt innebär att NTI Gymnasiet Helsingborg och NTI Vetenskapsgymnasiet Helsingborg slås ihop. Samtliga program och inriktningar som idag finns på respektive skola kommer att finnas kvar.

Ett techspecialiserat gymnasium i Helsingborg

Tycker du om utmaningar och vill förändra framtiden? Då ska du börja hos oss!

Högsta tänkbara måluppfyllelse, avancerat makerspace och lärare i världsklass. Vi är Teknik College-certifierade och arbetar nära tech-branschen – som elev hos oss får du därför spetskompetens när det gäller den senaste tekniken inom ditt område.

Genom samarbeten över ämnes-, klass- och årskursgränser lär du snabbt känna alla på skolan. Våra skickliga och erfarna lärare ser alla individer, deras behov och framförallt deras potential. Lärarna finns alltid tillgängliga för eleverna och erbjuder resurspass för den som behöver hjälp eller som vill höja sitt betyg.

 • VÅRA LÄRARE
  Med spetskompetens och erfarenhet från både universitetet och näringslivet arbetar våra skickliga lärare för att du ska nå din fulla potential och vara rustad för framtiden.
   
 • MAKERSPACE
  Vi har ett av de mest välutrustade, elevdrivna makerspacen i Helsingborg. Här kan du göra allt från att bygga din egen drönare eller programmera din robot till att träna ditt AI.
   
 • GEMENSKAP
  Positiv och familjär stämning. Sport, utlandsresor, elevdrivna klubbar, LAN, läger och flera roliga events året runt. Du lär snabbt känna alla på skolan – som är ett andra hem för många!
   
 • NTI GYMNASIEINGENJÖR 
  Vi erbjuder även en ytterligare väg att gå för dig som läst teknikprogrammet – nämligen vår ettåriga påbyggnadsutbildning inom mjukvarudesign som leder till en gymnasieingenjörsexamen.

Läs mer om oss på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På våra 25 skolor runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss.

Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta NTI Gymnasiet Helsingborg


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till NTI Gymnasiet Helsingborg. NTI Gymnasiet Helsingborg hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

 • NA
 • TE
 • ES
 • EE

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!