Vi ses på Malmömässan på Mässgatan 6 den 7- 9 november!

Klara Teoretiska Gymnasium Malmö

Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium Malmö!

På Klara Teoretiska Gymnasium i Malmö studerar du centralt i ljusa och moderna lokaler. Vi coachar dig att nå dit du vill utifrån dina drömmar och ambitioner. Vi vill att du ska ha stort inflytande över din skola – därför är du omgiven av engagerade lärare som lyssnar och som kommer att kämpa för dig.

FN:s Globala mål
KLARA Malmö arbetar ur ett globalt perspektiv. Vår undervisning genomsyras av FN:s globala mål för hållbar utveckling. Vi vill ge dig viktig kunskap om vår framtid ur ett hållbarhetsperspektiv. 

Höga kunskapsmål
Hos oss får du lära dig beprövade metoder som används av elitidrottare för att må bättre och prestera ditt bästa i alla sammanhang i livet. Ingenting är viktigare för en skola än att ha bra lärare. Lärarna på Klara Teoretiska Gymnasium Malmö är engagerade ämnesspecialister och inspirerande pedagoger, som både ställer höga krav och får alla att trivas.

Helhetssyn
Klara Teoretiska Gymnasium Malmö har en helhetssyn på utbildning, vi vill utveckla våra elever på flera sätt: intellektuellt (med höga kunskapsmål), socialt (med god gemenskap), kulturellt (med upplevelser, inspiration och skapande), fysiskt (med välbefinnande och prestationsförmåga) och mentalt (med ideala prestationstillstånd).

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta Klara Teoretiska Gymnasium Malmö


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Malmö. Klara Teoretiska Gymnasium Malmö hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!