Malmö Citadellsgymnasium

På nystartade Malmö Citadellsgymnasium blir du en del av framtidens hållbara lösningar. Här får du vara med och bygga upp en ny skola och möjlighet att skapa traditioner som ska hålla i decennier framöver. Våra engagerade lärare stöttar dig på vägen mot dina mål. Välkommen till oss!

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Perstorp Tekniska Gymnasium

12 veckors praktik och två av dessa veckor genomförs i utlandet

• TE
    • EE
    • IN
  • JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• JENSEN gymnasium Helsingborg

Våra lärare coachar dig till att nå bästa möjliga resultat!

• Tora Vega Gymnasiet

Nu kan du söka till Tora Vega Gymnasiet!

• BF
    • IMV
  • Drottning Blankas Gymnasieskola Kristianstad

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Kristianstad - vi vill att du som elev ska lyckas!...

• ES
    • HV
    • BF
    • VO
  • Thoren Business School Malmö

Traditionell kunskap. Verkligt företagande. Global förståelse. Allt förenat i en stark skolanda.

Kontakta Malmö Citadellsgymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Malmö Citadellsgymnasium. Malmö Citadellsgymnasium hör av sig inom kort!

• TE
  • IMV