Ljungbergsgymnasiet

Ljungbergsgymnasiet är en gymnasiesärskola som ger elever med funktionsvariationer en god grund för yrkesverksamhet och fortsatta studier samt för personlig utveckling. Undervisningen kan utformas individuellt efter varje elevs förmåga och behov.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Stiernhööksgymnasiet

Möt din framtid hos oss! Välkommen till Stiernhööksgymnasiet – Naturbruk-, Lärlings-, Yr...

• niu
    • NA
    • NB
    • BA
    • EK
    • EE
    • BF
    • VO
    • FT
    • HA
    • IM
  • Mora Gymnasium

Mora ligger i toppskiktet bland landets idrottskommuner!

• rig
    • niu
    • BF
    • NA
    • FT
    • BA
    • EK
    • EE
    • VO
    • ES
    • RL
    • TE
    • HT
    • IN
    • IM
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Ljungbergsgymnasiet.