Liljaskolan

På Liljaskolan studerar gymnasieelever som kommer från mer än 50 olika kommuner i Sverige, från Finland och Danmark. Här kan du kombinera dina studier med träning. Liljaskolan ligger i Vännäs, 3 mil utanför Umeå. Med buss eller tåg är det lätt att ta sig till centrala Umeå och flygplatsen där.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Yrkesgymnasiet Skellefteå

Yrkesgymnasiet Skellefteå - vi vill göra dig anställningsbar

• IN
    • EE
    • VO
  • Sjölins Gymnasium Umeå

Välkommen till Sjölins Gymnasium Umeå - mer info kommer inom kort Till hösten 2019 startar Sjö...

• NA
  • Yrkesgymnasiet Umeå

Yrkesgymnasiet Umeå - vi vill göra dig anställningsbar!

• HV
    • EE
    • VF
  • Thoren Business School Umeå

Thoren Business School - Affärsgymnasiet för dig som vill mer

• HA
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Liljaskolan.

• BF
  • HT