Lars-Erik Larsson-gymnasiet

Välkommen till Lunds musikgymnasium!
Lars-Erik Larsson-gymnasiet erbjuder gymnasial utbildning med bred behörighet till högskolestudier, och samtidigt en kvalificerad musikutbildning under hela gymnasietiden.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• CyberGymnasiet Malmö

Vi tycker att alla våra elever ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt

• ES
    • HV
    • EE
    • IMV
  • ProCivitas Privata Gymnasium Lund

ProCivitas Privata Gymnasium har som ambition att vara Sveriges bästa gymnasieskola

• JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

• Tycho Braheskolan

Här får du de bästa möjligheterna att utvecklas och lära

• Thoren Innovation School Helsingborg

Vi förbereder dig för framtidsjobben!

• Hvilan i Lund

Välkommen till Hvilan Gymnasium Lund Vill du gå ett teoretiskt gymnasieprogram på en skola med...

• ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

• niu
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Lars-Erik Larsson-gymnasiet.