Lars-Erik Larsson-gymnasiet

Välkommen till Lunds musikgymnasium!
Lars-Erik Larsson-gymnasiet erbjuder gymnasial utbildning med bred behörighet till högskolestudier, och samtidigt en kvalificerad musikutbildning under hela gymnasietiden.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Tekniska Gymnasiet Lund

Teknik på riktigt. Kunskap för livet.

• TE
    • EE
  • JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• FS
  • Malmö Borgarskola

Din inre drivkraft och motivation är avgörande för att du ska kunna förverkliga dina drömmar

• IB
    • HT
    • IMV
  • Johannes Hedberggymnasiet

På Johannes Hedberggymnasiet förbereder vi dig för framtiden

• NTI Vetenskapsgymnasiet Helsingborg

Inför läsåret 23/24 inleds en process som på sikt innebär att NTI Vetenskapsgymnasiet Helsingborg...

• TE
  • Malmö Fria Läroverk

Här utgår vi från elevernas intressen och låter dem prägla hela skolan!

• niu
    • HV
    • BF

Kontakta Lars-Erik Larsson-gymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Lars-Erik Larsson-gymnasiet. Lars-Erik Larsson-gymnasiet hör av sig inom kort!