Lars-Erik Larsson Gymnasiet

Som elev här får du behörighet till de flesta högskoleutbildningar och dessutom mycket goda förutsättningar att studera vidare inom musiken. Lars-Erik Larssongymnasiet hyr lokaler av Kulturskolan på Lindebergska skolan, 2 min gångväg från Lund

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• HA
  • NTI Vetenskapsgymnasiet Lund

LUNDS NYA VETENSKAPSGYMNASIUM NTI Vetenskapsgymnasiet Lund är en skola för dig med ett intress...

• TE
  • JENSEN gymnasium Helsingborg

Våra lärare coachar dig till att nå bästa möjliga resultat!

• Klara Teoretiska Gymnasium Malmö

Den nya kvalitetsskolan i Malmös innerstad!

• ProCivitas Privata Gymnasium Lund

ProCivitas Privata Gymnasium har som ambition att vara Sveriges bästa gymnasieskola

• JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

• Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• IMS

Här kan skicka dina frågor till Lars-Erik Larsson Gymnasiet.