På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på gymnasiemässan på Bombardier arenan i Västerås den 7 november kl.9-20!

Kunskapsgymnasiet Västerås

Engagemang som smittar

Kunskapsgymnasiet Västerås blandas lektioner och seminarier med workshops eller personliga möten mellan dig och din lärare. Det är så det ska vara på en skola, tycker vi. Individuella lösningar för att alla är olika och lär på olika sätt.

På Kunskapsgymnasiet är närheten mellan elever och lärare påtaglig. Din personliga handledare, som också är en av dina lärare, coachar och motiverar dig att hela tiden nå längre än du själv trodde var möjligt. Den personliga handledningen är en av hörnstenarna i vår pedagogiska modell och stärker relationen mellan våra lärare och elever. ”Eftersom min lärare verkligen brinner för sitt ämne, är det inte konstigt att det smittar av sig”, är en elevkommentar som talar för sig själv.

I år firar vi elva år i Västerås samtidigt som allt fler elever söker till våra utbildningar. Men vi är fortfarande en liten gymnasieskola där det är lätt att få kontakt med andra. Det märks inte minst genom våra aktiva elevföreningar som har mycket kul på gång i och utanför skolan.

Vi erbjuder tre studieförberedande program
Ekonomiprogrammet får du en bred utbildning inom ekonomi och juridik. En utmaning blir att starta ett företag inom ramen för Ung Företagsamhet och möta elever från andra Kunskapsgymnasier i tävlingen “Business Challenge”.

Väljer du Natur- eller Samhällsvetenskapsprogrammen upptäcker du också våra samarbeten med näringslivet och högskolan. På utbildningen blandas spännande gästföreläsningar och studiebesök.

Oavsett vilket program du väljer att gå kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska trivas. Fullmatad med kunskap och med utvecklade förmågor kommer du att vara redo för en framtid som vi ännu inte vet så mycket om.

Du vet väl att du är välkommen att testa att vara elev hos oss för en dag? Kontakta respektive skola så berättar vi hur du gör!

Läs mer om våra program och arbetssätt på kunskapsgymnasiet.se. Kom och träffa oss på gymnasiemässan samt på våra öppna hus, så berättar vi mer om fördelarna med att vara elev hos oss!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Kunskapsgymnasiet Västerås.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • NA
  • EK
  • IMS