På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Kopparlundsgymnasiet

Kom som du är, bli vad du vill

Känns gymnasievalet svårt och lite läskigt? Vet du inte riktigt vad du vill arbeta med i framtiden? Eller har du redan bestämt att du ska läsa vidare? Kom till Kopparlundsgymnasiet som du är och bli förberedd för framtiden i en kreativ miljö.

Kopparlundsgymnasiet är en liten skola med härlig stämning. Här är det lätt att lära känna varandra och att vara med och påverka vad som händer i skolan. Det är vi stolta över, både elever och personal.

Hos oss kan du välja två program - samhällsvetenskapliga med inriktning medier, information och kommunikation och estetiska med inriktning estetik och media- där båda är högskoleförberedande. I årskurs tre får du även fördjupa dig i en profil och arbeta med det som du brinner för och känner är intressant. För att förbättra dina möjligheter för högskolan kan du även välja att läsa valbara kurser som ger meritpoäng, utökad behörighet och kreativa kunskaper, som kan öka dina chanser att komma in på den utbildning du vill läsa.

På Kopparlundsgymnasiet vill vi ge dig möjligheten att växa som person och utveckla dina förmågor. Alla lär sig på olika sätt och på Kopparlundsgymnasiet varierar vi vårt arbetssätt. Vi arbetar ofta praktiskt med verklighetsnära projekt och teman som rör aktuella händelser i samhället.

Vi vill att din studietid hos oss ska vara rolig och vi vill öppna dina ögon för vilka möjligheter som finns inom dig.

Kom till oss som du är och bli förberedd för framtiden i en kreativ miljö.

Visa mer

Maten som blev över på måndagslunchen for Kajsa & Colin ned till Stadsmissionen med. #kgy

Måndagen den 12 feb så bjöd moderna språken på en multilingual lunch! Det måste de få göra om! #kgy

Nu! Invigning av nya lugnet! Med pavlovakaka och kladdkaka #kgy

Imorse hade medie och grafiska profilerna besök av Illustrativ design-programmen på MDH. Mycket lockande, tycker iallafall vi lärare... #illustrativdesign #mdh

Bild åk 2 på besök på #konstskolanvästerås idag. Workshop med collagestilleben. #kopparlundsgymnasiet