Kopparlundsgymnasiet

Kopparlundsgymnasiet är en liten skola med härlig stämning. Här är det lätt att lära känna varandra och att vara med och påverka vad som händer i skolan. Det är vi stolta över, både elever och personal. Vi är en skola med god ekonomi utan vinstintresse, vi investerar i våra elever istället och erbjuder därför alla våra elever gratis träningskort, språkresor och en hälsofrämjande studiegång.

Hos oss kan du välja mellan flera olika utbildningsalternativ inom samhällsvetenskapliga, naturvetenskapliga, ekonomi eller estetiska programmet, där samtliga är högskoleförberedande. I årskurs tre får du även fördjupa dig i en profil och arbeta med det som du brinner för och känner är intressant. För att förbättra dina möjligheter för högskolan kan du även välja att läsa valbara kurser som ger meritpoäng, utökad behörighet och kreativa kunskaper, som kan öka dina chanser att komma in på den utbildning du vill läsa. 

På Kopparlundsgymnasiet vill vi ge dig möjligheten att växa som person och utveckla dina förmågor. Alla lär sig på olika sätt och på Kopparlunds­gymnasiet varierar vi vårt arbetssätt. Vi arbetar ofta praktiskt med verk­lighetsnära projekt och teman som rör aktuella händelser i samhället, som till exempel spelutveckling med digitalisering och AI vilket gör dig till en attraktiv framtida arbetstagare. Vi vill att din studietid hos oss ska vara rolig och vi vill öppna dina ögon för vilka möjligheter som finns inom dig. 

Vi är en ideell förening utan vinstintresse som drivit Kopparlundsgymnasiet sedan 2001. Eventuella överskott investeras givetvis i skola. Därför har vi en stabil ekonomi och garanterar våra elever en kvalitativ utbildning fram till examen.

Kom till oss som du är och bli förberedd för framtiden i en kreativ miljö.

Visa mer

Kontakta Kopparlundsgymnasiet


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Kopparlundsgymnasiet. Kopparlundsgymnasiet hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA
  • ES

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!