Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö – Mer än kunskap
På Kunskapsgymnasiet Malmö i Västra hamnen sätter vi kunskap och utveckling i fokus. Med gedigna ämneskunskaper, studiecoachning individuellt och i grupp får du en utbildning som gör dig väl förberedd inför dina kommande högskolestudier. Hos oss utvecklas du i din riktning och genom vår ledarskapsutbildning får du praktisk och teoretisk erfarenhet av att leda dig själv och andra.

Tre högskoleförberedande program
Vi erbjuder Ekonomi-, Natur- och Samhällsvetenskapsprogrammen, som alla är högskoleförberedande.

Här kan skicka dina frågor till Kunskapsgymnasiet Malmö.

• NA
  • EK