Kungsängsgymnasiet

Vägen till dina drömmar!
Gymnasietiden handlar inte bara om vad du vill lära dig. Det handlar också om vilken skola du väljer, vilka kompisar du får och om det händer något mer i skolan som gör gymnasietiden kul och meningsfull.

På Kungsängsgymnasiet erbjuder vi det allra bästa. Våra lärare!
Här får du en nära kontakt med duktiga och kompetenta lärare. Vi är en relativt liten skola men erbjuder hela tio program av hög kvalitet! Här får du utvecklas i att vara företagsam och uppfinningsrik vilket ger dig stor chans att få jobb eller studera vidare direkt efter gymnasiet. Din åsikt är viktig och du får påverka din skolgång.

På Kungsängsgymnasiet har du närhet till kurator, skolsköterska, bibliotek, specialpedagog, SYV, internet genom egen dator, café, skolmatsal, gymnastiksal, gym och mycket mer! Skolan ligger i Sala, nära oss som bor här och i grannkommunerna. Det gör att skoldagarna blir kortare och du får mer fritid.

Hos oss finns inget viktigare än att du lyckas med dina studier och att gymnasietiden blir en givande tid. Därför ska du komma till oss på Kungsängsgymnasiet du också! Det är ett smart gymnasieval!

Varmt välkommen!

Studie- och yrkesvägledare
Elisa Blomberg

Det finns så mycket att uppleva på Kolmården och vart du än vänder huvudet så upptäcker du ett nytt spännande djur! NA15 återvände till Sala fulla av nya intryck och, oss emellan, rätt trötta...

Okej. Hur många fler än mig är lite avundsjuka på de som fick åka till Kolmården och hänga med de här sötnosarna ett par dagar? 😆

Alla hjärtans dag!! ❤️

Efter en kall dag utomhus blir det poppisar och film. Det är sen gammalt!

På plats i Kolmården!

Men varför inte, fettisdagen till ära? 😂