Katrinelundsgymnasiet

Hur du mår påverkar hur det går med dina studier. Därför jobbar vi på Katrinelundsgymnasiet med hela dig - både din kondition och din ambition. Som elev hos oss får du lära dig att sätta mål för dina studier och sedan jobba hårt för att nå dem. Det gäller alla våra elever, oavsett vilket program du går på och om du är elitidrottare eller inte. Alla elever, hela eleven, hela vägen.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

Här kan skicka dina frågor till Katrinelundsgymnasiet.

• rig
  • niu