Vi ses på Sveriges största digitala Gymnasiemässa den 22 november 8.30-17.00 och den 23 november kl.8.30 - 20.00!

Jensen gymnasium Haninge

Hösten 2023 planeras start för JENSEN gymnasium Haninge i Västerhaninge – ett högskoleförberedande naturbruksgymnasium med inriktningarna Hästhållning (ridgymnasium) samt Hund och djursjukvård. Båda inriktningarna läses som utökat program för samhällsvetenskaplig eller naturvetenskaplig behörighet.

Vi lägger lika stor vikt vid de teoretiska ämnena som inriktningarnas specialämnen, så att du är väl förberedd för högre studier och får goda förutsättningar till en karriär inom ditt stora intresse.

Ridgymnasium
För dig som vill utvecklas inom din ridning och hästkunskap. Vi kommer att satsa på både bra hästar och lärare som utmanar dig till nästa nivå.

Hund och djursjukvård
Brinner du för att hjälpa hundar och andra smådjur och göra dem friska? På vår inriktning Hund och djursjukvård tar du första steget mot ett jobb som djurvårdare på djursjukhus eller veterinärklinik. Du får även rätt kunskaper för att kunna studera vidare på högskola.

Är du intresserad? Fyll i intresseanmälan här!

Titta gärna på våra nya filmer från Jensen
Må bra - prestera bättre
Hur det är att gå på JENSEN

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Jensen gymnasium Haninge.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NB