Guldstadsgymnasiet

Guldstadsgymnasiet i Skellefteå är en modern skola som förutom lärande och kunskap står för trygghet och trivsel. Som elev hos oss blir du sedd varje dag och får genom detta fantastiska förutsättningar och möjligheter att nå dina mål. Vi har en hög andel behöriga lärare, samtliga kompetenser inom elevhälsan, IT-tekniker samt studie- och yrkesvägledare.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Sjölins Gymnasium Umeå

Välkommen till Sjölins Gymnasium Umeå - mer info kommer inom kort Till hösten 2018 startar Sjö...

• EK
    • NA
  • Thoren Business School Umeå

Thoren Business School - Affärsgymnasiet för dig som vill mer

• HA
    • EK
  • Yrkesgymnasiet Umeå

Yrkesgymnasiet Umeå - vi vill göra dig anställningsbar!

• FT
    • HV