Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Välkommen till monter C 09:43

Elektrikergymnasiet

Vi följer ett nationellt program (EE) med inriktningen elteknik.
Hela vårt kursupplägg bygger på att du skall bli en så duktig elektriker som möjligt.

En bra grund
Under de två första åren kommer du att lära dig så mycket att du verkligen kan utvecklas under praktiken det sista året.

År 1 kommer du läsa många yrkeskurser (el-ämnen) med en hel del praktiska övningar inne på skolan. Vi vet att man efter nio år i grundskolan kan vara lite trött på pluggande och att man då serfram emot något nytt.

År 2 fortsätter du att läsa yrkesämnen med praktiska övningar samtidigt som du läser svenska och andra gymnasiegemensamma ämnen.

År 3 börjar du din praktik (APL) på ett elföretag 15-20 veckor.

Du får även möjlighet att läsa in svenska och engelska för din högskolebehörighet!

• Om du vet vad du vill – Om du vill bli elektriker
  • Om du vill gå i en liten skola, 150 elever

Titta in på vår hemsida och kom gärna ut på ett besök. Gör sedan ett klokt val i vår!