Ebba Brahe Gymnasium

Ebba Brahe Gymnasium är en modern skola i framkant som erbjuder en förstklassig undervisning. Det är en plats som uppmuntrar till innovativt tänkande där eleverna växer och utvecklas. Här är studierna i fokus och skolan passar dig med höga ambitioner. Undervisningen förbereder inför fortsatta studier såväl i Sverige som utomlands.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Järfälla gymnasium

Högskoleförberedande program i Stockholmsregionens allra nyaste skola. Branschrekommenderade...

• ES
    • BA
    • EE
    • VF
    • IMA
    • IMV
    • IMS
    • IMY
    • GSI
    • GS
  • Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
  • Kunskapsgymnasiet Liljeholmen

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. Som internatelev är SSHL ditt andra hem.

• IB
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• IMV

Här kan skicka dina frågor till Ebba Brahe Gymnasium.