Aspero Idrottsgymnasium - Karlskrona

Vår vision: Aspero skapar vinnare. Vi tror på att alla elever kan bli vinnare i flera aspekter: socialt, studiemässigt och idrottsligt.
Alla elever ska utvecklas efter sin förmåga, sina förutsättningar och sin ambition. Vi både ställer krav, utmanar och stöttar för att Du som elev ska nå Ditt mål.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Furulundsskolan

Din framtid - vårt mål! På Furulundsskolan går ca. 650 elever från sydöstra Sverige och vi erb...

• niu
    • BF
    • NA
    • IN
    • BA
    • EE
    • ES
    • TE
    • VO
    • IM
    • GS
    • GSI
  • Karlshamn Fria Läroverk

Ett attraktivt utbildningsalternativ i Karlshamns kommun!

• HV
    • EE
    • ES
    • HA
    • NA
    • IM
  • af Chapmangymnasiet

Kapten på karibiskt kryssningsfartyg, spelguru eller plastikkirurg?

• niu
    • HA
    • HT
    • RL
    • IN
    • HV
    • BF

Här kan skicka dina frågor till Aspero Idrottsgymnasium - Karlskrona.