Åbyskolan - Klippans Gymnasieskola

Åbyskolan är Klippans största gymnasieskola. Skolan ligger mitt i centrum, nära till biblioteket, buss-och järnvägsstationen och idrotts- och simhallen. Vår bredd på utbildningar ger dig goda möjligheter i framtiden. På våra studieförberedande program kan du utifrån dina intressen välja olika inriktningar eller profiler, som ger dig olika spetskompetenser inför kommande studier.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• CyberGymnasiet Malmö

Vi tycker att alla våra elever ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt

• HV
    • HU
    • ES
    • IM
  • Thoren Innovation School Lund

Skapa framtiden - genom teknik, innovation och entreprenörskap

• Consensum - Lund

På Consensum ger vi dig stora möjligheter att forma din utbildning efter egna önskemål

• VO
  • JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

• Thoren Innovation School Helsingborg

Hösten 2018 slår vi upp portarna för vår nya skola i Helsingborg på Södra Storgatan 23. Ta ch...

• Söderslättsgymnasiet

Söderslättsgymnasiet erbjuder ett brett och varierat urval av I-vals kurser

• niu
    • BF
    • HA
    • BA
    • VO
    • ES
    • IM
    • GSI
  • JENSEN gymnasium Helsingborg

Våra lärare coachar dig till att nå bästa möjliga resultat!