Östra Reals Gymnasium

Östra Real är en stor gymnasieskola och en stor mötesplats. Vi är en anrik skola i centrala Stockholm och vårt främsta mål är att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för fortsatta studier.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Thoren Business School Stockholm Medborgarplatsen

Thoren Business School – vi utvecklar framtidens stjärnor inom business!

• Drottning Blankas Gymnasieskola Stockholm Södra

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Stockholm Södra - bättre resultat genom personligt...

• BF
    • VO
  • Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • IMV
    • IMS
    • IMY
    • GS
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• TE
    • ES
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Påhlmans Gymnasium

Hos oss kan du studera Samhällsvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet

• EK

Här kan skicka dina frågor till Östra Reals Gymnasium.

• IMS