Stockholms Estetiska Gymnasium

Stockholms Estetiska Gymnasium - kunskap och kreativitet

Våra inriktningar dans, musik och teater utvecklar dina förmågor och kreativa sidor i samklang med teoriämnena. Vi arbetar med många stilar, här blir du bra på mer än du trodde var möjligt!

Produktionsveckor på schemat och att medverka i massor av föreställningar gör det roligt att gå till skolan, hos oss är det loven som är tråkiga.

Utbildningen ger högskolebehörighet och har riksintag.

DANS
Spetsutbildning i koreografi och dans. Du får en bred teknisk och konstnärlig grund med sikte mot den professionella världen och vidare högskolestudier.

TEATER
Teaterinriktning med fokus på skådespeleri och regi.

MUSIK

• Sångare/Musiker
  • Singer-songwriter
  • Multimusiker (för dig som spelar flera instrument)

Alla läser musikproduktion!

TEORIPAKET
I åk 3 kan du välja antingen ännu mer estetiska ämnen eller vårt teoripaket som ger extra universitetsförberedelse och utökad behörighet.

Alla elever medverkar i en mängd föreställningar och konserter. Som elev har du stort inflytande på vår skola.

Testa en dag på STEG! Besök oss en dag - följ med en elev och upplev hur vår skola är!

Laddar...