Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 03:58

Stockholms Estetiska Gymnasium

Stockholms Estetiska Gymnasium - kunskap och kreativitet

Här är skolan för dig som vill satsa på de estetiska ämnena och skaffa dig en riktigt bra teoretisk utbildning - på samma gång!

Våra inriktningar dans, musik och teater utvecklar dina förmågor och kreativa sidor i samklang med teoriämnena.

Du får produktionsveckor på schemat, massor av föreställningar att medverka i och erfarna lärare som brinner för att du ska utvecklas.

Hos oss är det loven som är tråkiga!

Utbildningen har riksintag och ger behörighet till universitet och högskolor.

Dans
Spetsutbildning i koreografi och dans. Du får en bred teknisk och konstnärlig grund med sikte mot den professionella världen och vidare högskolestudier.

Teater
Teaterinriktning med fokus på skådespeleri och regi.

• Sångare/Musiker
  • Singer-songwriter
  • Multimusiker (för dig som spelar flera instrument)

Alla läser musikproduktion!

Performing Arts
Gränsöverskridande utbildning

Scenkonst och samhälle
Gränsöverskridande utbildning

Teoripaket
I åk 3 kan du välja antingen ännu mer estetiska ämnen eller vårt teoripaket som ger extra universitetsförberedelse och utökad behörighet.

Alla elever medverkar i en mängd föreställningar och konserter. Som elev har du stort inflytande på vår skola.

Testa en dag på STEG! Besök oss en dag - följ med en elev och upplev hur vår skola är!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Stockholms Estetiska Gymnasium.

• ES