Section Suédoise - Lycée International

Om du flyttar till Paris med din familj eller bara vill gå ett år utomlands kan du söka till Lycée International. Det är en statlig skola, som följer det franska skolsystemet. När det gäller svenska sektionen följer vi de svenska kursplanerna i nära samarbete med Skolverket. På Lycée International finns en speciell struktur för att ta emot elever från utlandet. Dessa klasser kallas ”français spécial”, FS, och i dem får man intensivundervisning i franska.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till Section Suédoise - Lycée International.

• EK
  • NA