Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Klara Teoretiska Gymnasieskola Linköping ligger på Hamngatan 2. Vi kombinerar traditionell, schemalagd klassrumsundervisning med individuella och ämnesintegrerade projektarbeten.

Dina kommande tre år på gymnasiet är viktiga och spännande. Du kommer att ställas inför utmaningar, träffa nya vänner och lära dig nya saker, stort som smått. Vårt mål är att du efter din gymnasietid ska vara väl förberedd för en akademisk utbildning.

Hos oss blir du inte en i mängden, vi på KLARA satsar helhjärtat på att skapa en kultur med härlig gemenskap där du ska nå goda resultat. För att du ska lyckas erbjuder vi god struktur – med tydliga mål och fokus på att du ska nå dit du vill. Som elev har du även inflytande i allt från kursplanering till val av examinationsform. Vi har positiva förväntningar på våra elevers förmåga att lära och utvecklas. Vi återkopplar därför inte bara på hur det går för dig, utan guidar dig i vad som krävs för att nå längre.

Vi på KLARA ser fram emot att lära känna dig och ta del av dina drömmar och ambitioner.

Varmt välkommen som elev på Klara Teoretiska Gymnasium!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Linköping.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA
  • FS