Scandinavian School of Brussels

Scandinavian School of Brussels har cirka 250 elever varav ungefär 100 på gymnasiet. Skolan erbjuder SP-, NV- och EK-programmet, samt International Baccalaureate (IB). Som gästelev förlägger du ett år eller flera av dina studier i en internationell miljö med flera studieresor i Europa, du får undervisning i små grupper av en internationell lärarkår och du bor och lever på slottet som är skolans boarding. Både du som går i nian och på gymnasiet kan söka.

With highly skilled teachers we achieve excellent results
At SSB in Brussels we know that a move abroad is an exciting challenge for any student. The right school can turn the situation of facing the unknown into a truly life-changing and positive experience. That’s why our priority is to make our students feel ”right at home” from the very beginning.

Highly skilled teachers and excellent results go and in hand. We offer both Swedish gymnasium and the IB-program.

Welcome to SSB!

Här kan skicka dina frågor till Scandinavian School of Brussels.

• NA
  • EK