Saltåskolan gymnasieskola

Saltåskolan är en liten skola i Järna med 45 platser. Vi är inspirerade av waldorfpedagogiken, vilket betyder att det inte bara är det teoretiska som är viktigt, utan också det konstnärliga och det praktiska.

Vi har flera verkstäder till elevernas förfogande bland annat för smide, keramik, träsnidning, textil och data- och mediekunskap.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• Tyresö Gymnasium

I år lanserade vi kriminalvetenskap på NA och SA!

• Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker!

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare & Trädgårdsutbildning