Realgymnasiet Växjö

Äntligen har turen kommit till Växjö!

Realgymnasiet i Växjö har startat upp! Hos oss kan du läsa Naturbruksprogrammet, med flera inriktningar och profiler.

Inom inriktningen Djurvård har vi två programfördjupningar, Hund och Sällskapsdjur & Djursjukvård. Vi har även inriktningarna Hästhållning med programfördjupning Ridning samt Naturturism.

På Realgymnasiet i Växjö använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.

Alla våra utbildningar ger högskolebehörighet med möjlighet till utökad behörighet inom samhälls- och naturvetenskap. Utbildningarna genomförs dessutom i nära samarbete med branschen, vilket ger dig goda förutsättningar till anställning efter examen eftersom du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas.

Lärlingsutbildning
På de flesta av Realgymnasiets skolor
kan du välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon, Nordic Choice Hotels och Great Security Säkerhetstekniker som redan är en lärlingsutbildning.

Välkommen!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Växjö.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NB