Realgymnasiet Örebro

På Realgymnasiet i Örebro, som startade hösten 2020,  erbjuder vi utbildningarna Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning, Trav, Hund och ProMeister Fordon.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler gör att många intressen samlas under samma tak.

Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

I Örebro kommer vi att samarbeta med de bästa i regionen.

Lärlingsutbildning
På Realgymnasiets skolor
kan du välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon, Nordic Choice Hotels och Great Security Säkerhetstekniker som redan är en lärlingsutbildning.

Välkommen!

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Örebro.

• FT
  • NB