Vi ses på den digitala Malmömässan som genomförs 11-13 november!

Realgymnasiet Malmö

På Realgymnasiet i Malmö kan du läsa Sällskapsdjur & Djursjukvård, Hund, Ridning, Trav eller Natur & Äventyr. Vi kombinerar ditt intresse med din utbildning och samarbetar med branschen för att ge dig de bästa förutsättningarna efter gymnasiet.

Hos oss använder vi det du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en väg till kunskap och färdigheter. För vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats någon dag i veckan. På så sätt får du testa på hur det är att jobba i branschen och knyta kontakter, perfekt eftersom du får med dig en yrkesexamen när du tar studenten.

Vi samarbetar med de bästa inom varje bransch, på så sätt kan du vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som efterfrågas, samtidigt som du får insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer ha nytta av hela livet. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

Lärlingsutbildning
På de flesta av Realgymnasiets skolor
kan du välja att läsa som Lärling på alla yrkesförberedande utbildningar förutom ProMeister Fordon, Nordic Choice Hotels och Great Security Säkerhetstekniker som redan är en lärlingsutbildning.

Välkommen!

Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Malmö.

• NB