ProCivitas Privata Gymnasium Växjö

Vår vision är att vara Sveriges bästa gymnasieskola och vi vill att dina tre år hos oss skall vara de tre bästa åren i ditt liv.

Vi jobbar hårt och vi gör alltid vårt bästa för att nå våra mål. Det tycker vi är värt att fira. ProCivitas står både för hårt arbete, höga krav men också ”glitter och glamour”. För oss är du en Very Important Person. Din resa hos hos på ProCivitas gör du tillsammans med andra studiemotiverade elever. Tillsammans hjälper vi varandra att utvecklas och hela tiden bli bättre på det vi behöver för att nå våra mål.

På din resa på ProCivitas studerar du tillsammans med andra studiemotiverade elever I en miljö som präglas av nyfikenhet, kreativitet och nytänkande. Skolmiljön är ett högt prioriterat område och eleverna – som vi faktiskt ser som kunder – har enormt mycket att säga till om på skolan.

På ProCivitas går alla typer av elever, men en sak har de gemensamt – viljan att utvecklas och alltid göra sitt bästa för att nå sina individuella mål.

På en mindre skola – ProCivitas har en policy för hur många elever det får gå som mest per skola – är det lättare att känna gemenskap och undvika utanförskap och mobbning. På ProCivitas råder det en bra sammanhållning och kamratskap, det finns en unik skolanda och det är lätt att göra sin röst hörd. Det existerar ingen som helst skadegörelse och det råder ordning och reda på hela skolan vilket är en självklar förutsättning för goda studieresultat.

ProCivitas har även en alumniförening för dem som tagit studenten på skolan. Detta har redan blivit ett nätverk med olika föreningar på till exempel Handelshögskolan i Stockholm och Lunds universitet. Målsättningen med föreningen är att den skall vara ett nätverk för nytta och nöje under såväl vidare studier som i ett kommande yrkesliv.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Växjö.

• NA
  • EK