ProCivitas Privata Gymnasium Växjö

Vår vision är att vara Sveriges bästa gymnasieskola och vi vill att dina tre år hos oss skall vara de tre bästa åren i ditt liv.

Vi tror att receptet för framgång bygger på hårt arbete, att möta andra som du själv vill bli bemött och att våga drömma stort. Därför jobbar vi efter devisen Work hard, Be nice and Dream big. På din resa på ProCivitas studerar du tillsammans med andra studiemotiverade elever I en miljö som präglas av nyfikenhet, kreativitet och nytänkande. Hos oss råder det en bra sammanhållning och kamratskap, det finns en unik skolanda och det är lätt att göra sin röst hörd. Vi tycker det är viktigt med ordning och reda på skolan vilket är en självklar förutsättning för goda studieresultat.

ProCivitas har även en alumniförening för dem som tagit studenten på skolan. Detta har redan blivit ett nätverk med olika föreningar på till exempel Handelshögskolan i Stockholm och Lunds universitet. Målsättningen med föreningen är att den skall vara ett nätverk för nytta och nöje under såväl vidare studier som i ett kommande yrkesliv.

NIU och LIU
ProCivitas i Växjö har Nationell godkänd idrottsutbildning (NIU) inom idrotterna fotboll och tennis. För dig som är intresserad av att utöva din idrott på skoltid erbjuder vi även lokal idrottsutbildning (LIU).

Läs mer på skolans hemsida! 

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Växjö.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • niu
  • NA
  • EK
  • SA